Beagle

Persoonlijkheid

Beagles zijn erg vriendelijk. Reken er niet op dat ze uw huis gaan bewaken. Ze blaffen misschien maar meer zullen ze niet doen als ze geconfronteerd worden met een indringer.


Beagles staan er algemeen om bekend dat ze goed met andere huisdieren en kinderen overweg kunnen. Het zijn vrolijke honden die houden van gezelligheid.
Ze geven de voorkeur aan gezelschap en als ze alleen gelaten worden, kunnen ze gaan janken en destructief worden. Volgens een consumentengids over honden, staan Beagles bovenaan voor wat betreft buitensporig veel blaffen.


Beagles trainen lijkt niet altijd even makkelijk. Daarom proberen wij je zo goed mogelijk te helpen hiermee. Voor meer tips om uw hond op te voeden raad ik een E-book t.w.v. €37,00 aan.

Dit is een eenmalig klein bedrag waar je je hele leven van plezier heb. En speciaal vandaag krijg je hier nog een aantal GRATIS E-books bij t.w.v. €49,95.
Wil jij ook de verhalen horen van mensen die dit E-book al hebben gekocht? KLIK DAN HIER!

Verzorging

De Beagle heeft met zijn korte en dichte vacht geen uitgebreide verzorging nodig. Hij neemt genoegen met eens in de week het borstelen van de vacht om zodoende de glans te bevorderen.

Ook voorkom je dat het haar op plekken in huis losraakt en zich opstapelt omdat alles zich aan de borstel hecht. Vanwege de gladde vacht is baden over het algemeen minimaal nodig. Dit ras is bestand tegen een gematigd klimaat en leeft in de meeste seizoenen buiten.

Let wel op: in gematigde landschappen kunnen zich teken bevinden. Kijk hier voor de besten hondentekenspray.

Die kunnen zich aan je hond hechten en zo ziektes overbrengen. Ook zijn teken niet zo makkelijk te zien vanwege de dichte vacht. Besteed dan wel extra aandacht aan de hond tijdens het borstelen en schaf daarnaast de juiste shampoo’s aan waardoor teken worden bestreden.

De Beagle is gauw tevreden met wat beddengoed en een afgesloten of warm onderkomen. In geval van teken, zorg je er wel voor dat je regelmatig de slaapplek van je Beagle reinigt.

Geschiedenis

De naam Beagle komt naar alle waarschijnlijkheid van het Franse woord ‘bégueule’, wat zich letterlijk vertaalt als luidruchtig. Er wordt ook gespeculeerd dat de naam van de hond mogelijk is afgeleid van oude Franse, Keltische of Engelse woorden die klein betekenen.

Immers is de Beagle een vrij kleine hond.
Oorspronkelijk komt de Beagle uit Engeland en werd rond de 13e eeuw gefokt voor het jagen op konijnen. Jagers volgden de hond te voet en droegen er soms zelfs een in zijn zak omdat ze in die tijd soms kleiner van gestalte waren.

• Heb je net een Beagle gekocht en heb je geen idee hoe je op een VERANTWOORDE manier voor je hond moet zorgen?
• Wil jij de werkelijke reden ontdekken wat probleemgedrag zoals: opspringen, blaffen en trekken aan de lijn in stand houdt?
• Heb je een koppige Beagle die continu aan de lijn trekt en heb je geen idee hoe je dit voor eens en altijd kunt oplossen?
• Ben je van plan een Beagle te gaan kopen en wil je de de juiste stappen ontdekken die je moet nemen? Neem je deze niet dan kan je er SPIJT van krijgen dat je ooit een Beagle hebt gekocht.
• Ben je geïnteresseerd in een positieve trainingsmethodes waarin je stap voor stap leert om op een verantwoorde wijze voor je Beagle te zorgen, zodat hij voor vele jaren een gezond en gelukkig leven heeft?
• Wil je de nummer 1 reden ontdekken waarom Beagles probleemgedrag vertonen en hoe jij dit gedrag snel en makkelijk kunt oplossen?
• Wil je misschien je Beagle beter opvoeden omdat hij binnen plast, op alles kauwt of misschien wel verlatingsangst heeft?