review puppycursus puppygroep

Review video cursus ‘HELP! mijn hond trekt aan de lijn’ (puppygroep)

Vandaag ga ik je een uitgebreide review geven over de videocursus van Puppygroep. En die gaat over hoe je het kan voorkomen dat je hond NIET meer aan de lijn trekt. Want niets is vervelender dat je denkt om lekker met je hond te gaan wandelen en dat hij dan de hele tijd aan de lijn trekt. Na het bekijken van deze cursus is dat voor eens en altijd voorbij!

Ook vertel ik wie de makers zijn van deze cursus en vertel ik wat over de persoon achter Puppygroep. Hierdoor krijg jij een zo goed mogelijk beeld van wat je koopt en welke waarde je er voor terug krijgt. Ben je benieuwd naar wat je allemaal gaat leren, wat de kosten zijn, wat de ervaringen van andere mensen zijn? Lees dan snel het artikel door om een zo goed mogelijk beeld te krijgen.

Wil jij alvast een voorproefje hebben van de videocursus? Kijk dan snel de gratis video les!!

Wat ga je allemaal leren in deze cursus?

Het hoofddoel van deze cursus is natuurlijk dat jouw hond niet meer aan de lijn trekt. Mij is namelijk opgevallen dat veel mensen dit toch er lastig vinden. Als ik bijvoorbeeld een wandeling buiten ga maken, dan kan trekt meer 70% van de mensen wel eens zijn hond aan de lijn. Je bent dus zeker niet de enige. Maar dat dit probleem dus veel speelt bij mensen met een hond is duidelijk.

Als je namelijk de hele dag gewerkt heb en je moet je hond nog uitlaten terwijl het ook nog eens slecht weer is, wil je niet te lang lopen en wil je dat je hond een beetje mee loopt. Maar je moet je wel realiseren dat jouw hond de hele dag binnen heeft gezeten en daarom lekker in de natuur wil wandelen. Neem dus echt de tijd voor je hond (ja ook als het regent), want je heb toch niet voor niks een hond genomen. Wil jij ook dat je hond niet meer trekt aan de lijn, dan zal je wel alle bruikbare tips ZELF moeten toepassen in de praktijk.

Verder leer je in de cursus de volgende dingen:

  • Welke riem het beste is volgens experts voor een puppy en volwassen hond.
  • Waarom trekken honden eigenlijk zo veel aan een riem?
  • Moet je je hond altijd aan één kant laten lopen? Rechts of links?
  • Wat je moet doen als je je hond even snel wil uitlaten, omdat je bijvoorbeeld een drukke agenda hebt.
  • Technieken om je hond niet te laten trekken aan de riem.

Er komen nog veel meer onderwerpen aanbod tijdens deze cursus, maar dan raad ik je echt aan om gewoon te beginnen met de cursus. ZONDER INSPANNING, GEEN RESUTAAT!

Wie hebben de inhoud van deze cursus gemaakt?

De inhoud van de cursus is gemaakt door 6 experts op hun vakgebied en kynologische gedragstherapeuten.

Boeken zoals Help mijn hond trekt! van Turid Rugaas, Other End of the Leash – Why We Do What We Do Around Dogs van Patricia Mcconnell of BAT 2.0 van Grisha Stewart zijn allen goede boeken, maar ze zijn geschreven door één persoon op basis van één bepaalde techniek.

(bron: puppygroep.nl)

De eigenaar van Puppygroep is zelf geen hondenexpert, maar heeft heel veel experts op het vakgebied van honden trainen interviews en uitgebreide enquêtes gegeven. Hierdoor is de inhoud van deze cursus van een extreem hoog niveau, omdat er niet 1 deskundige iets zegt, maar meerdere en allemaal op hun eigen manier. Dat is dan ook de reden dat veel mensen deze cursus een hoge waardering geven en het zeker hun geld waard vinden.

Elke expert heeft weer zijn/har eigen techniek om jouw hond/puppy te trainen. Hierdoor is er altijd een expert die precies weet welke techniek het best bij jouw hond past.

Wie is de eigenaar van Puppygroep?

De eigenaar van Puppygroep.nl is Robbin Kleinpenning. Robbin kreeg in 2014 zijn eerste hond en dit was een Golden Retriever, uiteraard een puppy. Op het eerste oog leek dit allemaal leuk en was de puppy erg schattig. Maar na een tijdje begon Robbin zich steeds meer te ergeren aan de puppy, want hij plaste bijvoorbeeld veel in huis een maakte dingen kapot in huis.

Robbin wist niet goed wat hij aan moest met zijn puppy en op het internet werd hij ook moe van alle verschillende soorten antwoorden die hij las. Toen zijn Golden Retriever puppy een jaar later een ziekte had bij zijn binnenbal. Na bij elke dierarts te hebben gevraagd wat dit was en wat er aan gedaan kon worden wist hij wat hij nodig had in zijn tijd toen hij de Golden Retriever puppy kreeg en dat was: concrete tips en invalshoeken van meerdere experts.

Hierdoor is Robbin de website Puppygroep.nl begonnen met het publiceren met veel interviews met experts op het gebied van dierengeneeskunde en/of hondengedragstherapie. Al snel werd deze site erg populair onder eigenaren van een puppy en stelde hem veel vragen. Toen bedacht Robbin om al deze mensen te helpen door middel van een boek te schrijven. Inmiddels heeft Robbin al 4 boeken geschreven die hij op zijn site aanbiedt. Ben je benieuwd naar deze boeken? Luister dan GRATIS één van de hoofdstukken van de boeken!

Betrouwbaarheid

Op dit moment heeft Robbin al meer dan 2500 huishoudens geholpen met het opvoeden/trainen van een puppy. En dat is precies waar mijn site ook over gaat. Daarom ben ik begonnen om een review te schrijven over deze cursus. Ik heb de cursus ook gevolgd en ben erg enthousiast geworden. Door alle expertise die in deze cursus wordt aangeboden is het je geld meer dan waard.

Naar mijn mening is Robbin een betrouwbare man die jou maar wat graag wil helpen bij het opvoeden/trainen met je hond. Daarom zou ik zeggen, kijk eerst even de GRATIS video les, om een goed beeld te krijgen wat je kan verwachten van deze cursus. Veel plezier met het beluisteren van de gratis video les!

Inhoud van de cursus

De inhoud van deze cursus bestaat uit 4 modules en die zijn opgedeeld in 50 video’s. De totale lesmateriaal is 3,5 uur en kan je helemaal in je eigen tijd en tempo volgen. Even op pauze drukken of terugspoelen is dus geen probleem. De video’s duren gemiddeld 4 minuten, dus het is geen cursus waar je weken/maanden mee bezig bent.

Ben jij een snelle leerling dan kan je hem binnen één dag al doorlopen. De 4 modules zien er als volgt uit:

  • Inzicht in trekgedrag
  • Hulpmiddelen
  • Tactieken om je hond te leren lopen aan de slappe lijn
  • Vraag en antwoord

Ook zitten er nog 2 huiswerkopdrachten bij die erg belangrijk zijn tijdens deze cursus. Zo kan je namelijk voor jezelf bekijken of en hoeveel je van deze training hebt opgestoken.

Heb jij de cursus aangeschaft? Dan krijg je ook nog eens toegang tot de besloten Facebook groep over Puppy’s & Puberhonden. In deze groep kan je foto’s en video’s delen, vragen stellen en nog veel meer. Het is de bedoeling dat we van elkaar leren, want meer mensen weten namelijk meer dan één. Dus doe er vooral je voordeel mee!

Extra cadeautje!

Ook krijg je er een GRATIS E-book bij wat ook te maken heeft met deze cursus. Dit boek heet namelijk ‘Het Ultieme Trekken Afleren Handboek’ voor puppy’s en puberhonden. Met dit E-book erbij kan ik je verzekeren dat jouw hond nooit meer gaat trekken aan de lijn. Maar dan moet je mij wel beloven dat je tips en tricks uit de cursus goed opvolgt.

Bij dit E-book is door 6 hondenexperts en kynologische gedragstherapeuten gewerkt, waarbij veel interviews en uitgebreide enquêtes zijn gemaakt.

Wat zijn de kosten van de videocursus?

De kosten van deze cursus is een eenmalige investering van €59,80. Voor deze prijs krijg je dus de volledige inhoud van cursus. Ja ik noem het een investering, want een investering in jezelf en in je hond is de beste die kan doen. Je bent namelijk in één klap klaar met al het gezeik van het trekken aan de lijn en hierdoor kan je weer lekker genieten van de wandeling.

De kosten zijn inclusief BTW en je kan GRATIS betalen via de volgende manier: IDEAL, PayPal, Creditcard, SOFORT Banking, Bancontant.

Ben je nou niet tevreden met het aanschaffen van het E-book? Dan kan je GRATIS binnen 14 dagen je geld retourneren, door eenvoudig een mailtje te sturen naar: info@puppygroep.nl.

En als je de cursus volledig heb afgerond, kan ik je nog goed helpen met het verder trainen van je hond. Kies dan een van je favoriete hondenrassen uit en zo word ook een echte hondentrainer!

Vergelijkbare berichten